Kuřecí prsa na zelenině s rýží

Ingredience: 400 g kuřecích prsou, 100 g cibule, 30 g česnek, 100 g mrkev, 80 g petržel, 30 g lžíce slunečnicového oleje, sůl, pepř

Postup: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme. V tlakovém hrnci si dáme rozpálit olej a vložíme maso, orestujeme z obou stran. Vyjmeme, přidáme cibuli, tu nechat zesklovatět, přidat znovu maso, na to na větší kolečka očištěnou mrkev a petržel a přihodíme stroužky česneku. Zalijeme cca 2 dl vody, a vaříme cca 30 minut. Po uvaření, maso vyjmeme i s kousky zeleniny a zbytek šťávy umixujeme, přidáme maso. Podáváme s rýži uvařenou ve vodě.


Počet porcí:
4

Doba přímé přípravy: 45 min.

Výživové hodnoty (v jedné porci):

Energetické hodnoty (v jedné porci)

  • Energie: 899,6 kJ

 

Dobrou chuť :- )

Kuřecí prsa na zelenině s rýží

Post navigation


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 5 =